Ulleres de sol

L’objectiu principal de les ulleres de sol, a mes d’afavorir les imatges, és la de protegir-nos de les radiacions que podrien perjudicar els nostres ulls, com són els infrarojos i els ultraviolats. Els més nocius són els ultraviolats, ja que tenen un efecte acumulatiu i poden provocar alteracions com les cataractes, pterígion... o diferents símptomes com ulls vermells, conjuntivitis i fotofòbia, entre d’altres patologies.

El nostre cristal·lí és un filtre natural que actua de barrera contra aquestes radiacions, per això els nens que encara no el tenen prou desenvolupat, és important que protegeixin els seus ulls amb un bon filtre solar. Les persones que treballen a l’aire lliure i que estan sempre exposades al sol, i les que es han estat operades de cataractes o cirurgia refractiva també necessiten filtres solars especials.

En el nostre centre disposem d'una gran varietat d'ulleres de sol que garanteixen una protecció segura dels ulls i que només podem garantir als establiments d'òptica.

També tenim ulleres de sol divertides i originals pel més petits de la casa, ja que la salut dels seus ulls mereix una atenció especial des del primer moment.

Totes les ulleres de sol estan equipades amb lents amb garantia de protecció total dels raigs ultraviolats i que es poden graduar en els casos que siguin necessaris.